Projketi

Aktivni projekti

Active Break

Projektna ideja je povečati raven fizičnih aktivnosti zaposlenih. V današnjih stresnih časih in obilici dela prepogosto pozabimo, da je gibanje vir zdravja. Inovativni vidik projekta je promocija vsakodnevnih 10 minut fizičnih športnih aktivnosti za zaposlene med delovnim časom, ki jih bodo vodili športni prostovoljci.

 

Več

Educational Laboratory

Ta projekt je namenjen prostovoljcem, vodjem in osebju neprofitnih športnih organizacij. Cilj projekta je povečati zmogljivosti partnerskih organizacij pri upravljanju športnih združenj in klubov s spodbujanjem sodelovanja in razvoja mreže med partnerskimi organizacijami.

 

Več

Sport and Dialogue against Violence and Discrimination

Projekt je namenjen reševanju problema nasilja, diskriminacije, mobinga pri športu, športnikov, športnih ekip in njihovih podpornikov. Naš cilj je preprečiti nasilno vedenje z odprtim dialogom, vključevanjem, strpnostjo in pošteno igro v športu. Projekt želi prispevati k uporabi športa kot diplomatskega orodja, ki združuje narode in ljudi, ne glede na njihovo ozadje, etnično pripadnost ali spol.

 

Več

My Best Sports Day

Projekt je financiran s strani programa Erasmus+ Šport, projektna številka 590320-EPP-1-2017-1-SI-SPO-SSCP. Cilj projekta je povečati raven telesne aktivnosti otrok s posebnimi potrebami v osnovnih šolah in jih navdušiti s tradicionalnimi evropskimi športi in igrami.

 

Več

Pretekli projekti

Never Too Late To Get Fit!

Ideja projekta je povečati raven telesne aktivnosti ljudi starosti 50+ in promovirati šport in telesno aktivnost ter ponuditi vsem enake možnosti.

 

Več

Build Opportunities for Nourishments by Doing Sports

Splošni cilj projekta BONDS je spodbujanje prostovoljnih dejavnosti v športu, skupaj s socialnim vključevanjem, enakimi možnostmi in ozaveščanjem o pomenu telesne dejavnosti, ki krepi zdravje. V tem smislu je cilj projekta spodbujanje aktivnega državljanstva skupaj s socialno vključenostjo s športom in telesnimi dejavnostmi za ustvarjanje zdravega življenjskega sloga v skladu z evropskimi strateškimi cilji.

 

Več

HAVING IT ALL: Job and Family Balance of Women

Namen projekta je izboljšati položaj zaposlenih žensk z družinami in povečati ozaveščenost delodajalcev o vključitvi podpornih ukrepov za usklajevanje službenih obveznosti žensk in družinskega življenja. Cilj projekta je vzpostaviti model podpore za zaposlene ženske v slovenskih podjetjih z družinami in otroki, da bi jim pomagali uskladiti poklicne in družinske odgovornosti.

 

Več

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zaprite