Kdo smo

V Zavodu TREND-PRIMA se ukvarjamo z vodenjem projektov, pomagamo in svetujemo pri izvajanju projektov. Sodelujemo in vodimo prijave projektov ter pripravljamo tečaje, povezane z uspešnim vodenjem projektov. Kar najbolje poskušamo širiti znanje in z veseljem priznamo, da se z vsakim izzivom ter z vsakim projektom tudi sami sodelavci veliko naučimo. V večini projektov smo se ukvarjali z ranljivimi skupinami. Z raziskavami in analizo njihove problematike smo razvili uspešne metode in ukrepe s katerimi smo pripomogli k izboljšanju položaja ranljivih skupin. Pri izvajanju projektov smo sodelovali z več majhnimi podjetji in posamezniki, katerim smo pomagali najti najboljše rešitve.

obraz-01-m
Simon Wltavsky

Univerzitetni diplomiran matematik. Odgovoren za vodenje projektov in vse IT. Organizira in izvaja seminarje ter delavnice o programiranju, analizah podatkov, statistični obdelavi podatkov, razvijanju aplikacij, kreiranje in upravljanje internetnih strani. Vodja projektov iz področja podjetništva, turizma, kulture, športa, zaposlovanja in izobraževanja.

obraz-02-m
Zdenka Wltavsky

Doktorica ekonomije, ekonomske fakultete Maribor, izpit s področja vzgoje in izobraževanja. Razvojno-raziskovalna sodelavka in vodja projektov v več kot 30 nacionalnih in mednarodnih projektov. Vodja razvojnih nalog na področju standardov znanj in storitev zaposlitvene rehabilitacije invalidov, avtorica strokovnih člankov na konferencah na področju zaposlovanja težje zaposljivih oseb.

obraz-03-m
Lea Lebar

Magistrica družboslovne informatike, raziskovalka na področju socialnega varstva, sodelovka na različnih nacionalnih projektih, ki se dotikajo problematike ranljivih skupin. Izkušnje pri izvedbi evalvacij na področju socialnovarstvenih storitev, opravlja svetovanje in pripravlja statistične analize. Soavtorica znanstvenih člankov na področju socialnega varstva.

obraz-04-m
Vida Perko

Magistrica ekonomije, opravljen izpit iz ZUP, vavčerska svetovalka generalistka in specialistka, itd. Je predavateljicana usposabljanj za bodoče podjetnike in MSP. Ima veliko izkušenj s sodelovanjem na različnih projektih, med njimi so regionalni (več LAS projektov), nacinalni in EU projekti (Erasmus+ in Interreg).

obraz-05-m
Urša Kres

Magistrica arhitekture, je oblikovalka, arhitektka in vodja projektov. Na Fakulteti za arhitekturo je delala kot tehnična sodelavka. Delala je na številnih arhitekturnih in oblikovalskih projektih. Je bila članica sveta za muzeje in kulturo v mestu Litija. Je tudi prostovoljka za številne različne organizacije.

Untitled-3-01
Barbara Poljanec

Univerzitetna diplomirana ekonomistka. Osebna trenerka z dolgoletnimi izkušnjami, ki ponuja popolno osebni pristop. Organizira in izvaja skupinske vadbe, je pilates inštruktor, Zumba fitness inštruktor in Zumba toning inštruktor. Delala je za izboljšanje zdravja posameznikov, zagotovila visoko kakovostno izvajanje vadb.

Untitled-4-01
Bojan Drakšič

Magister ekonomije. Osebni trener z 20 let izkušenj, ki ponujajo popoln osebni pristop za oblikovanje telesa z vsemi elementi programov rehabilitacije po poškodbah za športnike in rekreativce. Ima licenco slovenske fitnes zveze za osebnega trenerja in izvajanje skupinskih vadb. Mentor novih kadrov na področju fitnesa in aerobike.

Untitled-5-01
Prostovoljci

V Zavodu TREND-PRIMA tesno sodelujemo z lokalno skupnostojo in prostovoljci, ki omogočajo delovanje zavoda. SOdelovali smo s številnimi prostovoljci in projektnimi sodelavci.

Postani naš član

Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitve piškotkov na tej spletni strani so nastavljene tako, da "omogočajo piškotke", da vam omogočijo najboljšo možno izkušnjo brskanja. Če še naprej uporabljate to spletno mesto, ne da bi spremenili nastavitve piškotkov ali kliknite spodaj »Sprejmi«, potem s tem soglašate.

Zaprite